Fibergravering op serie Leatherman Multitools

Kunnen jullie ook een logo graveren in een Leatherman Multitool?” Dat was de vraag van een klant die ze als relatiegeschenken wilde geven. Ze wilde het bedrijfslogo in de Multitools gegraveerd hebben om het te personaliseren. Er zat echter wel haast bij, want de volgende dag moesten ze al opgestuurd worden.

Na wat mailtjes heen en weer over de locatie en grootte van de gravering gingen we aan de slag. De Multitools waren van gehard staal, waardoor onze keuze om het te graveren viel op de Fiber-laser. Door de uiterst fijne en krachtige laserstralen wordt de toplaag van het metaal ingebrand. Dit geeft een mooi contrast en is onuitwisbaar.

De volgende dag kwam de klant de dozen weer ophalen en bedankte ons voor de snelle service en het prachtige resultaat.