Recent werk.

Hier vind u een overzicht van alle uitgelichte producten die door hun grootte, aantal of speciale karakter interessant zijn om te bekijken.

Lasergraveren op hout

Lasergravering op houten standaard

Elke jaar in december komen er creatieve aanvragen binnen voor relatie-/kerstgeschenken. Ook dit jaar werden er honderden gegraveerde glazen besteld, graveringen op plasma-aanstekers, gelaserde bluetooth speakers etc. Zo ook de houten standaarden op de foto.

Gulf Bunkering had dit jaar het idee om ‘stormmeters’ cadeau te doen aan de werknemers, maar dan wel met hun logo & slogan gegraveerd in het hout. Wij hebben met onze CO2 laser een lasergravering aangebracht op elk van de 4 kanten van het houten blok.

Een natuurlijk ogende en onuitwisbare gravering waardoor het een uniek & persoonlijk cadeau wordt.

RVS-laseren-graveren-tagplates

Lasergraveren van RVS tagplates

Een van de producten die wij regelmatig leveren zijn RVS tagplates. Roestvast staal is bij uitstek geschikt voor zware omstandigheden. Het lasergraveren van RVS geeft een permanente identificatie wat zelfs tegen extreme temperaturen bestand is.

Op deze foto ziet u een serie RVS tagplates welke gebruikt is om elektriciteits-lussen op vliegvelden aan te duiden. Verder is RVS ook zeer geschikt voor de offshore, hier heb je naast intense weersinvloeden ook te maken met het bijtende zout van de zee.

Naast de grote duurzaamheid van RVS is het materiaal ook geliefd vanwege de uitstraling. RVS kan ook beprint worden, of CNC-gegraveerd en ingelakt.

UV-print-op-glasplaat
Lasergraveren-hout
Brandstempel Graveren
GravoSign - Den Helder