Graag! Wij waarderen elke review.

U helpt niet alleen ons, maar ook nieuwe klanten!

Hoe meer reviews, hoe meer vertrouwen.

maya Delaere een week geleden

Super snelle service, dag na bestelling al verzonden. De dag nadien al geleverd. Vlotte communicatie naar voorbeeld design toe, dit kwam vrij wel direct na mijn bestelling! Product is top kwaliteit en mooie gravering

Renee van Kraaij 3 maanden geleden

Kwalitatief goed glaswerk en mooie gravure. Snelle reactie, waarbij je een voorbeeld krijgt te zien van wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Vervolgens wordt het product snel verzonden en geleverd. Erg tevreden mee. 5 sterren zouden gerechtvaardigd zijn als je het voorbeeld meteen zou zien terwijl je op de website ingeeft wat je op het glas wil hebben en zelf kunt 'spelen' met lettertypes en groottes. Is nu best lastig inschatten hoe het wordt. Door te werken met een 'voorbeeld' dat je eerst krijgt gemaild, wordt dat wel opgelost.
lees meer..

Petra van Keulen een maand geleden

Vorige week een bestelling gedaan voor een champagne glas met ons logo. We konden aL snel het resultaat bewonderen, mooi gegraveerd. We gaan er nu meer bestellen als relatie geschenk.

Suus van Os een maand geleden

Voor een reünist van mijn dispuut een gegraveerd wijn glas besteld en het is precies wat we zochten! Makkelijk en snel verzonden. Wij hadden het versneld besteld en de service was heel vriendelijk en goed geregeld.

Ronald en Claudia Van Elburg 2 maanden geleden

Zeer vakkundig bedrijf die zijn afspraken exact nakomt. Ik had een spoedbestelling voor een geschenkdoos van een fles Cava met 2 gegraveerde champagneglazen en ik heb daar goede sier mee kunnen maken. Zonder vooraf een voorbeeld op te vragen werd de opdracht perfect uitgevoerd! Een volgende keer kom ik hier zeker terug!