Graag! Wij waarderen elke review.

U helpt niet alleen ons, maar ook nieuwe klanten!

Hoe meer reviews, hoe meer vertrouwen.

Maya Delaere 3 maanden geleden

Super snelle service, dag na bestelling al verzonden. De dag nadien al geleverd. Vlotte communicatie naar voorbeeld design toe, dit kwam vrij wel direct na mijn bestelling! Product is top kwaliteit en mooie gravering

Chantal Toor 2 maanden geleden

Heel mooi product geworden. Ondanks dat ze tijdens de december periode aangeven er minimaal 3 werkdagen nodig zijn, hebben ze het product veel sneller geleverd ondanks een proefdruk. Het product is erg mooi en mijn dochter zal er erg blij mee zijn, bedankt

mark van gennip 3 maanden geleden

Snelle en vriendelijke service met een mooi eindproduct! Fijn dat je eerst een afbeelding kunt uploaden zodat ze kunnen kijken of deze geschikt is voor graveren en dat ze daarbij zelfs nog wat tips gaven! Levering netjes binnen drie werkdagen na bestelling.

Petra van Keulen 5 maanden geleden

Vorige week een bestelling gedaan voor een champagne glas met ons logo. We konden aL snel het resultaat bewonderen, mooi gegraveerd. We gaan er nu meer bestellen als relatie geschenk.

Suus van Os 5 maanden geleden

Voor een reünist van mijn dispuut een gegraveerd wijn glas besteld en het is precies wat we zochten! Makkelijk en snel verzonden. Wij hadden het versneld besteld en de service was heel vriendelijk en goed geregeld.